Aptus porttelefon

Vi har porttelefoni från Aptus till alla portar inkl tvättstuga och föreningslokaler. Som medlem i Brickbandet kommer man lättast in i porten med sin bricka. Den är programmerad så att den endast öppnar dörrarna i ditt hus samt till tvättstugan.
Om du bokar föreningslokalen programmeras dina brickor om så att du även kommer in där vid rätt tid. 


För utomstående finns det två sätt att ringa på. 
1. 07.00-22.00 kan besökaren knappa fram efternamnet på den som ska besökas och välja luren. Det kommer då att ringa i medlemmens telefon precis som ett vanligt samtal. När medlemmen svarar har hen 20 sek på sig att öppna porten genom att trycka på 5:an. 
2. Under resten av dygnet måste besökare knappa in hela telefonnumret till den som ska besökas och välja luren. På samma sätt kommer det att ringa i medlemmens telefon och hen svarar och öppnar porten på samma sätt som beskrivet under punkt 1. 

Viktigt!
Blockera inte numret från porttelefonen. Det kommer då att tuta upptaget när någon försöker ringa på. Provring istället till dig själv och lägg in numret i telefonen.

Nyinflyttad?
Anmäl ditt telefonnummer för att kunna bli uppringd på porttelefonen. Det går att koppla två stycken telefonnummer till samma adress.