Nyhetsbrev 

från styrelsen till alla medlemmar

Sommaren 2020

Nu har vi börjat få lite förkänning av sommaren genom lite värme och sol och vi har kunnat njuta av syrener och annan väldoft i området. Ni kan också se våra nya flaggor och de nyputsade husen (hus 12 och 15). Tyvärr så behöver vi fortsatt leva med restriktioner och hålla oss hemma kommande månader men Stockholm är ju fantastiskt att vandra runt i och det finns mycket att göra och upptäcka på hemmaplan.

Våren 2020

Det är en mycket besvärlig situation vi befinner oss i nu. Vi vill uppmuntra alla som kan hjälpa en granne med inköp eller praktiska ärenden eller de som behöver hjälp att skriva upp sig på de listor som satts upp. Tillsammans kan vi ta oss igenom detta! 

Ingen vet hur länge pandemin varar och vårt mål är att hålla årsstämman som tänkt i maj, om det blir ändringar kommer vi att informera om detta i god tid. 

Vintern 2019

Vi vill bara påminna om att man har rätt att använda torktumlarna i en halvtimme efter tvättidens slut för att hinna få sin tvätt torr och innan nästa person hunnit tvätta klart sin första omgång. Så ta inte ur någon annans tvätt bara för att din egen tvättid börjat.

Nu är besiktningen av alla hus klart både inomhus och utanpå. Vi har sammanställt allt och ska se till att åtgärda det som kommit fram som är nödvändigt.

Hösten 2019

Nu märks det att hösten kommit på allvar. Det är nya vackra färger på träden och mörkret kommer tidigare för varje dag. I föreningen fortsätter det dock att hända saker och det vill vi gärna berätta om.

Vi kommer att ha en extra föreningsstämma den 20 november. Då ska vi besluta om användandet av föreningslokalerna och möjligheten att skapa nya lägenheter att sälja. Mer information om detta och handlingar finns i särskilt utskick.

Sommaren 2019

Nu är sommaren verkligen här och våra träd och rabatter blomstrar. Vi hoppas att ni kommer att få en skön, avkopplande sommar. Kanske på någon av våra nya uteplatser! I det här brevet vill vi berätta lite om vad som händer just nu i vår bostadsrättsförening.

Ni har säkert noterat att våra sopluckor bredvid portarna bytts ut. Det upptäcktes vid en genomgång inför bytet att alla inte är av samma storlek

Vilka sitter i styrelsen?

Styrelsen består av fem ordinarie ledamöter samt suppleanter. Styrelsen sammanträder en gång i månaden, 10 gånger per år med uppehåll över sommaren.