Nyhetsbrev 

från styrelsen till alla medlemmar

Våren 2021

Nu hoppas vi att våren är på gång ordentligt och att den inte störs av mer snö och kyla. Det är verkligen skönt med mer sol och känslan av ljusare tider på flera sätt. I föreningen händer det som alltid lite saker. Som ni säkert sett när ni har varit ute och gått i vårsolen så har vi börjat med att renovera tak och puts på ytterligare fasader.

Vintern 2020

Det är så fint att se alla ljusstakar och stjärnor som lyser i fönstren även om det är svårt att få den där riktiga julstämningen. Marken är grön och vi inte kan göra allt det där man kanske vill, som att gå på någon julmarknad eller julkonsert. Vi vill med detta brev berätta om vad som händer i vår förening just nu och samtidigt passa på att önska en riktigt god jul och gott nytt år!

Hösten 2020

Efter en sommar som inte varit sig lik men som ändå bjudit på en hel del sol och värme så är nu hösten här. Vi vill
som vanligt den här tiden berätta om vad som händer i vår förening.
Först och främst vill vi bjuda in till en hösstädning även i år. 
Läs mer om plantering av nya träd, hur det går i tak-och fasadprojektet och mycket mer. 


Sommaren 2020

Nu har vi börjat få lite förkänning av sommaren genom lite värme och sol och vi har kunnat njuta av syrener och annan väldoft i området. Ni kan också se våra nya flaggor och de nyputsade husen (hus 12 och 15). Tyvärr så behöver vi fortsatt leva med restriktioner och hålla oss hemma kommande månader men Stockholm är ju fantastiskt att vandra runt i och det finns mycket att göra och upptäcka på hemmaplan.

Våren 2020

Det är en mycket besvärlig situation vi befinner oss i nu. Vi vill uppmuntra alla som kan hjälpa en granne med inköp eller praktiska ärenden eller de som behöver hjälp att skriva upp sig på de listor som satts upp. Tillsammans kan vi ta oss igenom detta! 

Ingen vet hur länge pandemin varar och vårt mål är att hålla årsstämman som tänkt i maj, om det blir ändringar kommer vi att informera om detta i god tid. 

Vintern 2019

Vi vill bara påminna om att man har rätt att använda torktumlarna i en halvtimme efter tvättidens slut för att hinna få sin tvätt torr och innan nästa person hunnit tvätta klart sin första omgång. Så ta inte ur någon annans tvätt bara för att din egen tvättid börjat.

Nu är besiktningen av alla hus klart både inomhus och utanpå. Vi har sammanställt allt och ska se till att åtgärda det som kommit fram som är nödvändigt.

Hösten 2019

Nu märks det att hösten kommit på allvar. Det är nya vackra färger på träden och mörkret kommer tidigare för varje dag. I föreningen fortsätter det dock att hända saker och det vill vi gärna berätta om.

Vi kommer att ha en extra föreningsstämma den 20 november. Då ska vi besluta om användandet av föreningslokalerna och möjligheten att skapa nya lägenheter att sälja. Mer information om detta och handlingar finns i särskilt utskick.

Sommaren 2019

Nu är sommaren verkligen här och våra träd och rabatter blomstrar. Vi hoppas att ni kommer att få en skön, avkopplande sommar. Kanske på någon av våra nya uteplatser! I det här brevet vill vi berätta lite om vad som händer just nu i vår bostadsrättsförening.

Ni har säkert noterat att våra sopluckor bredvid portarna bytts ut. Det upptäcktes vid en genomgång inför bytet att alla inte är av samma storlek